Back to top

Partnereink

A Pozsonyi Kifli Polgári Társulást 2010 decemberében alapította néhány Pozsonyban élő, magyar nemzetiségű értelmiségi. A civil kezdeményezés a századforduló többnemzetiségű Pozsonyának egyik szimbólumáról, korának méltán világhírű édességéről Pozsonyi Kiflinek nevezte el magát, és a többnemzetiségű Pozsony történelmi és kulturális értékeinek ápolását és népszerűsítését tűzte ki céljául. A polgári társulás honlapja a www.pozsonyikifli.sk, amely a város kulturális életével és történelmével foglalkozó írásokat közöl.

A magveto.sk online könyvesboltot 2010 szeptemberében indították. Elnevezését Jézus egyik példázatából formálták (Máté 13,1-23; Márk 4,1-20; Lukács 8, 4-15). Mindenki, aki megismerte a mi Urunk: Jézus Krisztus irántunk való, embert megváltó szeretetét, szíve vágya, hogy ezt másokkal is megossza, hogy aki hisz, annak örök élete legyen. Vagyis magvetővé válik. „A magvető az igét hinti. Az útfélen valók pedig azok, akiknek hintik az igét“. (Márk 4,14-15). A magveto.sk célja, hogy betöltse ezt a küldetését a Szlovákiában élő magyar ajkúak között.

A Kvalitnypreklad.sk fordítóiroda 2015-ben alakult, hogy minőségi fordítást, tolmácsolást és lektorálást nyújtson. Az iroda megbízható csapata segítséget nyújt a nyelvi nehézségek áthidalásában, miközben nagy hangsúlyt helyez az ügyfelek elégedettségére, és igyekszik a szolgáltatásait a legjobb piaci árakon kínálni. A fordítóirodát a www.kvalitnypreklad.sk honlapon találhatja meg, ahol a fordításokat magyar, angol és akár orosz nyelven is megrendelheti a világ minden létező nyelvére. A fordítóiroda további szolgáltatásokat is kínál.